Vælg glasblæsning og få en optimal overflade

Ønsker du en flot metode til overfladebehandling af metaller som f.eks. rustfrit stål og aluminimum, er en glasblæsning af overfladen ofte den mest oplagte mulighed. Her vil du nemlig få en chance for at give metallet en elegant samt glat finish. Dette resultat kan man først og fremmest opnå fordi, at man ved en glasblæsning udvisker skader i materialets overflade så hensynsfuldt, at den efterfølgende er fuldstændigt ensartet. Det betyder reelt, at en professionel glasblæsning er oplagt til alle anvendelsesområder fra kirurgisk udstyr til køkkenudstyr.

Et af de primære plusser ved glasblæsningsteknikken i stedet for andre former for overfladebehandlingsmetoder til aluminium og rustfrit stål er desuagtet, at glasperlerne, der bruges i forbindelse med metoden, ikke har en slibende effekt som det eksempelvis er tilfældet med sand. Den manglende afslibning fører ikke mindst til det væld af udseendemæssige plusser, der er ved en glasblæsning. Samtidig medfører den manglende afslibning, at det som regel ikke er nødvendigt at fuldende bearbejdningen med et ekstra trin i processen som f.eks. lakering for at udviske misfarvninger fra svejsning såvel som sikre en god korrosionsbestandighed.

Finder du et godt metalbearbejdningsværksted til at fuldføre en glasblæsningsopgave for din virksomhed, er der overhovedet ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre visuelt, når du vælger at bestille en specialopgave. Ved nogle sliberier kan du bl.a. lade eksperter glasblæse virksomhedsnavn og logo på artikler som fx skåle med en specialudviklet teknik. Desuden kan din virksomhed som udgangspunkt få glasblæst andre materialetyper som for eksempel træ som styk- eller serieproduktion til en særdeles favorabel pris ved flertallet af steder.

Leder du efter en unik form for afrensning, findes der af den årsag utallige grunde til at investere i en professionel glasblæsning i stedet for de andre former for bearbejdningsteknikker til aluminium og rustfrit stål inden for branchen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>